Solbriller og solbeskyttelse - en væsentlig årsag til kræft

ADVERTS
flexaplusshop.com/dk/
dk.hallumotion.net
solbrillerI 1933 opdagede forskere,
at der fandtes over 165 forskellige sygdomme, som sollys viste sig at udgøre en gavnlig behandling for, blandt andet tuberkulose, forhøjet blodtryk, diabetes og næsten alle former for kræft. Frem til i dag har man ikke fundet nogen anden behandling med så mange gavnlige virkninger som sollys.
 
Mennesker, der assisteret af læger i begyndelsen af det 20. århundrede på mirakuløs vis blev fuldkommen helbredt for tuberkulose og mange andre sygdomme gennem sollys, gav anledning til store overskrifter i aviserne på den tid. Det bemærkelsesværdige var imidlertid, at solens helbredende stråler ikke virkede, hvis patienterne gik med solbriller. Solbriller udelukker en vigtig del af spektrummet af lysstråler, som kroppen har brug for til at udføre livsvigtige biologiske funktioner. I dag bliver befolkningen af uklare grunde bombarderet med advarsler mod solbadning og risikoen for hudkræft.
 
ADVERTS
dk.skinetrinshop.com
Solen betragtes nu som hovedsynderen,
der giver hudkræft, visse former for grå stær, der fører til blindhed, og ældning af huden. Kun de, der tør løbe den ”risiko” at udsætte sig for solens stråler, opdager, at solen rent faktisk får dem til at føle sig bedre tilpas, såfremt de ikke bruger solbriller, solbeskyttelse eller bliver forbrændte. Solens ultraviolette stråler stimulerer rent faktisk skjoldbruskkirtlen til at øge hormonproduktionen, som igen øger kroppens hvilestofskifte. Dette fremmer både vægttab og forbedrer musklernes udvikling. Det går langt hurtigere med at fede dyr op, når man i landbruget holder dem inden døre, og det samme gælder for mennesker, der holder sig væk fra solen. Så hvis du ønsker at tabe dig eller forbedre din muskeltonus, skal du regelmæssigt udsætte din krop for solens stråler. Husk på, at overvægt eller fedme er en vigtig risikofaktor i forbindelse med at udvikle kræft.
 
Enhver, som ikke får sollys, bliver svag og får mentale og fysiske problemer som følge heraf. Vedkommendes livsenergi mindskes i løbet af en vis tid, og det afspejler sig i livskvaliteten. Befolkningerne i nordeuropæiske lande som Norge og Finland, hvor det er mørkt i flere måneder af året, oplever flere tilfælde af irritabilitet, træthed, sygdom søvnløshed, depression, alkoholisme og selvmord end dem, der lever i verdens solrige dele. De har også en øget forekomst af hudkræft. For eksempel er der ti gange så mange tilfælde af melanom (hudkræft) på Orkneyøerne og Shetlandsøerne nord for Skotland som på øerne i Middelhavet.